Mooie afsluiting competitie SVS E4 - Nieuwerkerk E12

13 mei 2014 18:30

Na vele regenbuien afgelopen week stond er vandaag een heerlijk zonnetje. We werden naar echt grasveld gestuurd alleen de belijning ontbrak. Dus ouders en leiders hielden de zij- en achterlijnen in de gaten om al te oefenen voor grensrechter volgend seizoen.
Het duurde eventjes voor het eerste doelpunt maar daarna ging het redelijk snel. Keeper Fabian heeft een paar mooie reddingen verricht maar helaas 2 keer moeten vissen. Verdedigers Tymo, Gillroy en Jamaro hebben het de aanvallers weer aardig lastig gemaakt. Middenvelders Duco, Daniel en Steef hebben de ballen opgepikt en doorgestuurd naar de aanvallers. De spitsen Neal, Bart en Damien vingen de ballen op, hebben assists gegeven en gescoord
.
Omdat één van de leiders niet kwam opdagen met de kleedkamersleutel hebben de jongens maar buiten alvast hun kleding uitgedaan zodat ze gelijk de douche in konden. Jongens het was een prachtig seizoen met lekker veel goede reddingen, duels en doelpunten. En als toetje de titel binnengehaald, nogmaals gefeliciteerd!

Wij hebben genoten en het publiek ook want de paden langs het veld waren het hele seizoen goed bezet. Veel plezier in de zomervakantie en succes in de D-tjes.

SVS E4 - BVCB E9 - Eerste nederlaag

 10 mei 2014

Zo, na twee weken luieren en nagenieten van het kampioenschap was het weer tijd om de competitie te hervatten. Het was een heerlijk weertje, met een graad of 11 en een buitje van 45 minuten.

We kwamen snel op achterstand maar bogen het om naar 3-1 voorsprong 1 minuut na rust. Daarna ging het mis. Er werd niet meer goed samengespeeld, passes gingen niet goed en ga zo maar door. Het blijkt maar weer dat we goedweerspelers zijn, haha. BVCB was gewoon een stuk feller en willen de 3e plek vasthouden. Uiteindelijk hebben wij 3-4 verloren en helaas niet ongeslagen kampioen gebleven. Neal was vandaag afwezig.

Keeper Fabian wilde in de rust de wedstrijd staken door het weer. Verdedigers Tymo, Gillroy, Jamaro hebben een hoop tegengehouden. Middenvelders Steef, Daniel en Duco. Duco heeft wéér gescoord! Aanvallers Bart en Damiën.

Het publiek was ook weer volop aanwezig, ondanks het slechte weer.

Dinsdag de laatste wedstrijd, tot dan!

@Remco van Deventer

SVS E4 - Schoonhoven E7. Nog 2 punten.

5 april 2014 

Scheidsrechter: Martien Maurik

Vandaag hadden we een KNVB scheidsrechter in een mooi pak op bezoek. Het was zijn grote droom om een wedstrijd te fluiten van zijn neefje 'Fabian' en hij kreeg vandaag de kans.

Sinds vorige week hebben we stagiaire 'Mikey van Langeveld(A2)' erbij. Als het kan is hij bij de wedstrijden en heeft deze week ook al een training gegeven, en dat ging hem heel goed af. Op de dinsdag loopt Glenn van Dijk(C2) al een tijdje mee en op de donderdag Bas van Kruining(C1).

Fabian heeft niet veel te doen gehad maar als het moest stond hij z'n mannetje. Jamaro en Gillroy klampten zich vast in de tegenstanders en werkten goed samen met Bart, Tymo en Daniel. Daniel vergeet wel eens zijn tegenstander achterna te lopen als we moeten verdedigen, maar door een beetje coaching gaat het goed. Zo scoort Duco niet en zo scoort hij zelfs TWEE keer, en het ziet er zo makkelijk uit, staat altijd op de juiste plek.

In de voorhoede ging het met Damien en Neal niet altijd makkelijk maar er waren weer een aantal mooie acties, assists en doelpunten van die twee. Ik zou wel eens een 1-2tje willen zien. Tymo en Bart hebben samen wel elk grassprietje gezien en perste alles eruit wat er in dat lichaam zit, die blijven gaan. Steef had weer een aantal steekballetjes gegeven maar dit keer zonder doelpunten.

Het was even slikken na die 1-1, maar we pakten het goed op de rest van de wedstrijd. Van de 3 wedstrijden moeten we nog 1x winnen om kampioen te zijn.

@Remco van Deventer

Foto's SVS E4 - Schoonhoven E7

Schoonhoven E6 - SVS E4 - Kampioen!! 1-6

12 april 2014 

Vandaag de kampioenswedstrijd tegen Schoonhoven E6. De spelers zijn de hele week al zenuwachtig en gedragen zich als stuiterballen. De ouders hebben stiekem al wat geregeld voor het geval dat! Hoe de wedstrijd is gegaan is mij totaal ontschoten. Ik was druk aan het filmen en had nog net tijd genoeg om de doelpuntenmakers te noteren.

Ja Ja Jamaro maakte het openingsdoelpunt! Hij kwam van achteruit en ging op doel af en rondde prachtig af. Hij was zo snel dat het net niet op de film staat, en zijn moeder heeft het ook niet gezien. De overige doelpunten werden gescoord door Tymo, Daniel en Bart. Na afloop was het handjes schudden en FEESTEN.

Er waren fakkels ontstoken door de fans, de kinderchampagne flessen werden met moeite ontkurkt door de selectie. Vervolgens stonden er 2 dames klaar om bloemen uit te delen en ze kregen ook nog eens een medaille om hun nekkie.

Na het douchen stond er een heerlijke taart klaar aan gedekte tafels. Na het gebak nog even naar de speeltuin en op naar SVS. Daar waren ook weer tafels gereserveerd en werd er op patat en frikandel getrakteerd. Er werd uitbundig meegezonden met "We are the champions".

Geweldig gedaan jongens! Fans, reuze bedankt voor de geweldige steun en altijd in grote getale aanwezig. De Trainers/leiders hebben ervan genoten. Volgend jaar weer? Nog 2 wedstrijden en toernooien en dan vakantie.

@Remco van Deventer

Foto's Schoonhoven E7 - SVS E4

Alexandria'66 E9- SVS E4 - Moeizame eerste helft

Zaterdag 29 maart 2014

Uit bij Alexandira 66, de nummer 3 en op 5 punten achterstand. Heerlijk zonnetje en dicht bij huis zodat de meeste met de fiets zijn gekomen. Wel een rare tijd voor ons doen, 10.30 uur. Dat was te merken in de eerste helft. Het ging erg traag en onverzorgd. De passes kwamen niet aan en er werd niet echt geknokt voor iedere bal. Keeper Fabian had weinig te doen, maar toen het nodig was kwam hij uit zijn doel en dook op de tegenstander en plukte de bal weg, knap werk! Uiteindelijk werd het vlak voor tijd 0-1 door Damiën. Gillroy gaf voor de wedstrijd aan niet in vorm te zijn omdat hij last heeft van zijn heup. Nou, niets van gemerkt want hij zat de tegenstanders lekker op de huid. Tymo heeft ook last van zijn buik dus was ook niet in zijn hum.

De tweede helft ging het iets makkelijker omdat Alexandria meer fouten ging maken. Maar wij deden dat ook en dat leidde tot 2 tegendoelpunten. Jamaro stapt tegenwoordig goed naar voren om de bal weg te plukken voordat de tegenstander hem heeft. En speelt de bal naar een medespeler. Daniel heeft zijn verdedigende taken nog niet op een rijtje en laat zijn tegenstanders te veel vrij. Na zijn doelpunt vorige week had Duco vandaag een assist erbij. Gelukkig nog 2/6 gewonnen en goed op weg naar de titel, nog 4 wedstrijden.

 @Remco van Deventer

Foto's Alexandria '66 E9 - SVS E4


 

Overwinning op het nippertje 
SVS E4 4 - 3 Slikkerveer E8

Datum 15 maart 2014 8:30

Vanochtend nog heerlijk weer met een frisse wind. Gillroy is afgezet bij de club zonder voetbalschoenen en moet de 1e helft missen. Dus vormde Daniel en Jamaro de verdediging met Bart(afgewisseld met Tymo). Fabian heeft vandaag op doel gestaan en een paar goede reddingen verricht. Het ging over en weer vandaag. Voorin wat slordig met de passing en afronding. Achterin niet fel genoeg het duel ingaan.

Na 15 minuten viel het eerste doelpunt van Neal op aangeven van Tymo. Het 2e doelpunt was een hoekschop van Bart, Steef stond bij de tweede paal die via een volley afrondde. Duco had 2 kansjes maar heeft weer geen geluk gehad. In de tweede helft ging het voorin beter. Binnen 5 minuten na rust twee prachtig uitgespeelde doelpunten van Bart en Damien op aangeven van Tymo en Bart. Heerlijk 4-0 voor. Tymo dacht dat het al gespeeld was maar weet nu dat je niet zo moet denken.

We maakten het ons nog erg moeilijk. Door een prachtig doelpunt werd het 10 minuten voor tijd 4-1. Vervolgens dacht Steef de doelman te helpen, maar de scheidsrechter zag de overduidelijke handsbal, de penalty ging er in. Nog 2 minuten te gaan weer de fout in 4-3. Tot slot in de laatste minuut wéér een penalty tegen. Gelukkig ging die er strak naast. We hebben weer 3 punten!

@Remco van Deventer

Zonnige overwinning

Nieuwerkerk - SVS E4 - 0-12

8 maart 2014

Wat een heerlijk zonnetje vandaag. Uit bij Nieuwerkerk, de bovenste tegen de onderste. Na het gelijkspel van vorige week is het zaak om vandaag orde op zaken te stellen. Tegen de onderste van de ranglijst is het vaak moeilijker en moet je gewoon goed je best blijven doen, en dat is gelukt.

De laatste pass en de afronding gaat niet altijd even makkelijk. Maar vandaag waren er veel leuke en goede combinaties. Nieuwerkerk is met een aantal kansjes en hoekschoppen niet echt gevaarlijk geweest. Het publiek had ze wel een doelpuntje gegund.

Jamaro was er vandaag niet bij. Fabian was vandaag de keeper en heeft niet veel hoeven doen. Tymo was de koning van de doelpunten en Neal van de assists. Pechvogel Duco had 3 opgelegde kansen maar wel 2 assists op zijn naam. Damien scoorde zijn doelpunten beheerst en Daniel scoorde voor het eerst in zijn loopbaan met binnenkant voet! Steef pikte ook zijn doelpuntje mee met een afstandsschot. Bart heeft zijn aanvoerdersband weer terug, scoorde en gaf een assist. Gillroy heeft net niet gescoord maar wel een assist erbij.

Het laatste doelpunt was de mooiste actie. Vanaf rechts gaf Duco een strakke pass naar Neal, die omdraaide en de bal doorgaf aan Tymo. Tymo keek legde de bal even goed en schoot heerlijk in.

Dat betekent 3 punten voor Spieren voor Spieren. 

@Remco van Deventer

Spiritloos gelijkspel - SVS E41 - 1 Spirit E8

1 maart 2014

Het was vandaag weer eens tijd om op echt gras te spelen. Na de vele regenval ziet de grasmat op een paar plasjes na, goed uit. 

Vandaag waren we niet in goede doen. Het begon bij Gillroy. Zijn blauwe voetbalbroek is hij kwijt en moet snel een nieuwe scoren, vandaag dus even in een zwart broekje. Vervolgens heeft Bart zijn aanvoerdersband niet kunnen vinden in zijn tas, misschien ligt hij thuis. We waren veel in de aanval en hebben veel kansen gehad, maar doelpunten bleven uit. De ene kans voor Spirit in de 1e helft trof direct het doel. Een terugspeelbal van Duco op keeper Fabian. De bal was erg glad door de regen en glipte uit zijn handen. De tegenstander was er snel bij, helaas. 

De aanvallen werden niet goed genoeg uitgevoerd. Er werd teveel alleen gelopen en te laat over gespeeld. En als er een bal werd gespeeld was het precies in de voeten van de tegenstander. Er stond een kei van een keeper bij Spirit die de ballen eruit hield. 
Gelukkig was er nog een corner van Tymo richting Neal. Die twijfelde geen moment en via een halve omhaal vond hij het net. 
Dat betekent 1 punt voor het klassement en 2 punten voor Spieren voor Spieren.

@Remco van Deventer

XerxesDZB E7- SVS E4 : Zwaar bevochten punt

8 februari 2014

Vandaag was het tijd voor de lastige uitwedstrijd tegen nummer 2 Xerxes/DZB. Verbaasd waren wij allemaal dat de wedstrijd doorging met al die regen. Op het all-weather veld was goed te doen.

Damien heeft vandaag niet meegedaan. Fabian was de eerste helft een geweldige keeper maar is in de rust ziek naar huis gegaan. Aanvoerder Bart was in de tweede helft keeper en heeft ook een paar goede reddingen verricht. Bij een stevig duel met de tegenstander raakte hij licht geblesseerd maar kon gelukkig verder. Tymo kan heel wat uitdelen als het moet maar vandaag heeft hij veel moeten incasseren. Hij moest even naar de kant om opgelapt te worden. Jamaro en Gillroy(gecoacht door zijn vader) hebben weer veel werk moeten verrichten en hebben dat uitstekend gedaan.

De spitsen Daniel en Neal zoeken en vinden elkaar nog te weinig maar ik heb hoop dat het nog wel goed komt, maar ze blijven scoren en dat is ook veel waard. Steef en Duco hadden de vrije rol op het middenveld en hebben de boel lekker vast gezet. Zelf hebben ze ook nog op doel geschoten, maar helaas. De spelers van Xerxes waren feller en ruwer dat SVS E4 tekort komt.

Na het laatste fluitsignaal was de teleurstelling groot door het eerste puntverlies. Niet getreurd volgende keer gaan we er weer tegenaan. Eerst weer voor de beker. Door de traktatie van Jamaro was alles weer vergeten.

 
@Remco van Deventer


Foto's Xerxes - SVS


 

BVCB E9 -SVS E4 - Winst in lastige uitwedstrijd - 2-4uitwedstrijd

25 januari 2014

Vandaag hadden de jongens van E4 een lastige uitwedstrijd tegen BVCB. We begonnen goed met een aantal kansjes. Maar zoals vaker gebeurt zijn we in de afronding niet actief genoeg. Het eerste doelpunt scoorde Steef na een mooie 1-2-3 met Neal en Daniel. Snel daarna was het Bart met een knappe solo van zo'n 30 door de verdediging en rondde prachtig af. Het werd spannend want voor rust was het BVCB die met weinig kansen 2-2 scoorde.

Fabian was vandaag weer de keeper en heeft dat FANTASTISCH gedaan. In de eerste helft nog onzeker, maar in de tweede helft mocht hij van zijn vader er geen één doorlaten. Dat is hem gelukt met ongeveer "20" reddingen in de laatste 10 minuten. Tymo had een zware dobber tegenover zich waar hij een aantal porren in zijn zij en maag had gekregen. Maar Tymo zwoegde er zich doorheen, pakte te bal telkens voor de voeten weg en loeide de bal naar voren. Gillroy en Jamaro waren in de eerste helft nog wat slaperig maar in de tweede helft waren ze goed bij de les. Duco had het ook moeilijk tegen die grote en snelle jongens maar heeft keihard zijn best gedaan. In de laatste minuut had hij een doelpunt op zijn slof maar de keeper was er te snel bij, maar ik heb hem geteld hoor?

Damien krijgt geen bonus van zijn vader omdat hij niet hebt gescoord maar met twee assists en diverse steekpasjes heeft hij het goed gedaan. Vijf minuten voor het einde stond het nog gelijk maar met de assists van Damien scoorde Bart en Daniel ons naar de overwinning. Tot volgende week!

 @Remco van Deventer


Foto's BVCB - SVS